PAIN ще издадат концертен албум от турнето си с NIGHTWISH

8 фев 2010, 17:32 ч. 279 / 11 3
пред./следв.
PAIN на Peter Tagtgren съобщават, че следващото издание на групата ще бъде концертен албум, записан в Париж по време на турнето на бандата с NIGHTWISH през 2009 г. От това шоу бе реализиран и концертният видеоклип "Monkey Business" (гледайте по-долу). През април миналата година PAIN гостуваха и в България и изнесоха чудесно шоу, което впечатли дотолкова Tagtgren, че в края на месеца (на 27-о) число го очакваме да ни посети и с детметъл зверовете HYPOCRISY, като събитието ще бъде записано за бъдещо DVD.

още за:

Pain


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Frances 16.02.2010 11:55:53 отговори + 0 0
Новината не е обяснена добре,в сайта им има дълго съобщение,в което споменават новия си форум,
съобщават че групата ще се включи само в 1 летен фест,че предстои да бъде издаден първия албум на групата за САЩ,който ще включва бонус CD с концертни записи от Париж,2009 г и ОТДЕЛНО от него групата подготвя и нов албум,като той вече е започнат и се очаква да излезе в края на 2010 или началото 2011,
като след това разбира се тръгват на турне...
Това е ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nenuphar 10.02.2010 20:30:12 отговори + 0 0
ми много хубаво още по-хубаво ще е ако издадат и албум,но пък концерта на Hypocrisy ще ме топли дълго време Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 8.02.2010 18:56:57 отговори + 0 0
Супер ;-) Всичко,което е създадено от златните ръце на Пешо е разкошно и безценно!Перфектен,единствен и велик! Думите са малко, музиката му казва всичко...
***
Life is too short to stop and look around
All I knew was that I had to do everything at once
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".