PAINOUT с онлайн концерт на 20 февруари

19 фев 2021, 10:40 ч. 340 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 20.02 (събота), от 20:00, варненската алтернатив/прогресив рок група PAINOUT ще изнесе концерт, който ще бъде излъчен онлайн. Събитието е организирано от пространството за алтернативна култура „Хале 3“ и е част от поредица ивенти, с които клубът дава възможност на музиканти и фенове да се срещнат отново, макар и задочно.

Изпълнението на PAINOUT ще бъде на затворени врати, в съответствие с текущите изисквания в условия на пандемия, но ще може да се гледано на живо във Facebook и YouTube. Групата обещава малко над час изпълнение на изцяло авторски материал, включващ песни както от досегашните две издания на групата, така и нови композиции.

Всеки, който желае, може да закупи и виртуални билети на цена между 5 и 20 лв. от платформата URBO. Покупката на билет не е задължителна, но платената сума е една от многото малки стъпки, които биха помогнали на „Хале 3“ да продължи да съществува.

 

още за:

Painout


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".