Пълни детайли за новия албум на CANDLEMASS, вижте и видео към "Scandinavian Gods"

19 авг 2022, 08:39 ч. 512 / 4 0
пред./следв.

   Шведските дуум метъл легенди CANDLEMASS, които гостуваха у нас на 9 юли в рамките на "Wolf Fest" в Челопеч, обявиха и пълните подробности за следващия си дългосвирещ албум.

   Дискът ще носи заглавието "Sweet Evil Sun" и ще излезе на 18 ноември чрез "Napalm Records". Продуцент е Marcus Jidell. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката. Вчера ви представихме и първия сингъл - "Scandinavian Gods". Песента се описва стилово като "SLAYER срещат QUEEN и JUDAS PRIEST". Чрез плейъра може да гледате и официалния видеоклип към парчето. Траклист:

01. Wizard Of The Vortex
02. Sweet Evil Sun
03. Angel Battle
04. Black Butterfly
05. When Death Sighs
06. Scandinavian Gods
07. Devil Voodoo
08. Crucified
09. Goddess
10. A Cup Of Coffin (outro)

 

 

още за:

Candlemass


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".