Пълни подробности за албума на завръщането на MYSTIC CIRCLE

23 ное 2021, 11:54 ч. 525 / 10 2
пред./следв.

   Наскоро германските блек метъл ветерани MYSTIC CIRCLE се събраха отново 14 години след като групата бе прекратила съществуването си. Обновеният състав включва фронтмена Beelzebub и барабаниста A. Blackwar, вторият от които напуска бандата още през 1999-а.

   Миналия петък, 19 ноември, се появи първият сингъл от предстоящия албум на завръщането на MYSTIC CIRCLE. Песента се казва "Letters from the Devil" и е придружена и от видеоклип. Вече са ясни и всички подробности за дългосвирещата творба. Тя ще бъде едноименна и ще излезе на 4 февруари 2022 г. чрез новия лейбъл "Atomic Fire Records". По-долу ще намерите списъка с песни на диджипак варианта, както и обложката:

01. Belial is My Name
02. Seven Headed Dragon
03. Hell Demons Rising
04. Letters From The Devil
05. Darkness in Flames
06. The Arrival of Baphomet
07. Curse of the Wolf Demon
08. Satanic Mistress
09. Death Metal (POSSESSED Cover)

 

още за:

Mystic Circle


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


HYPOHEAD 23.11.2021 12:04:46 отговори + 6 0
Наясно съм, че във всяка една новина по темата до момента цитирате като основа написаното от Atomic Fire на техния сайт, но - вокалиста Beelzebub напуска през 2006 или 2007 година, като всички албуми на бандата между 1999 (годината в която напуска барабаниста Blackwar) и The Bloody Path of God от 2006 са с негово участие и в крайна сметка напускането му слага края на Mystic Circle. Само за информация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 23.11.2021 13:35:36 + 7 1
По-точно взехме информацията от ФБ на групата. Но като ни обърнахте внимание - това изречение:

But alas, 14 years of silence are over as MYSTIC CIRCLE - consisting of Beelzebub and A. Blackwar who had actually left the group in 1999 - have risen from their graves to renew their deal with the Dark Lord.

...е малко двузначно. Поради липсата на "ии" и "иЙ" в англиския език това "who" може да се отнася както за двамата, така и само за A. Blackwar. Като проверим - прав сте. Скоро ще коригираме новините, те поне не са толкова много след реюниъна
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".