Пълни подробности за дебюта на IBARAKI на Matt Heafy от TRIVIUM, вижте видеото "Akumu"

18 фев 2022, 20:48 ч. 637 / 5 3
пред./следв.

   Както ви съобщихме, IBARAKI е нов проект на Matt Heafy от TRIVIUM. Стилът е блек метъл и в групата участват също Ihsahn (EMPEROR) и Nergal (BEHEMOTH), а текстовете ще бъдат с японска тематика. Гост-музикант е и вокалистът на MY CHEMICAL ROMANCE Gerard Way.

   Днес стана ясно, че студийният дебют на проекта е озаглавен "Rashomon" и ще се появи на музикалния пазар на 6 май чрез "Nuclear Blast".

   По-долу може да видите траклиста и обложката на предстоящата творба, както и да гледате официалния видеоклип към песента "Akumu", в която участва и Nergal. В превод от японски името на парчето означава кошмар.

01. Hakanaki Hitsuzen
02. Kagutsuchi
03. Ibaraki-Dōji
04. Jigoku Dayu
05. Tamashii No Houkai
06. Akumu (feat. Nergal)
07. Komorebi
08. Ronin (Feat. Gerard Way)
09. Susanoo No Mikoto (feat. Ihsahn)
10. Kaizoku



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Emperor editor 22.02.2022 18:06:24 отговори + 0 0
Ihsahn е правилно!...поправка към werock, а и Митьо го е скалъпил... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 22.02.2022 23:08:59 + 0 0
Между другото, може и да ни кажеш как точно се произнася, макар че имам някакви спомени, че той самият в едно интервю каза, че е "Исан", но не съм много сигурен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Митьо Пищова 19.02.2022 00:50:25 отговори + 1 0
Първата с Insahn ми допадна горе долу, но тази хич не мога да я усетя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".