Пълни подробности за излизащата на български книга за Ken Hensley

3 сеп 2010, 18:22 ч. 311 / 5 0
пред./следв.
Издателство "Махалото" съобщи пълните подробности за излизащата книга за Ken Hensley (URIAH HEEP):

   Ken Hensley не просто е създателят на някои от най-големите хитове на URIAH HEEP, легендарен музикант, оставил своята следа в историята на рока, и вдъхновен текстописец – Ken Hensley е свързан с България по един невероятен начин. Под звуците на неговата "July Morning" вече десетилетия наред хиляди души посрещат изгрева на слънцето в първоюлското утро на морския бряг – една уникална традиция, символизираща порива към свобода, тържеството на любовта и надеждата, че заедно можем да постигнем всичко, дори да уловим магията на изгревите. Сега Ken Hensley ни разказва своята история – от славните години на британската рок експлозия, през многохилядните стадиони, на които публиката в един глас пее "Lady In Black", до тежката цена, платена за славата и богатството и осъзнаването, че истински важните неща са онези, направени от любов, а не заради пари. Какво се случва, когато се сбъднат твърде много мечти? И какво остава след като вятърът на времето отвее прашеца на звездната слава?
   Историята започва с лично обръщение на Ken Hensley към българските читатели и е богато илюстрирана със снимки от неговия личен архив, като в нея е включено и цветно приложение с дискография, проследяваща кариерата му с URIAH HEEP и соловите му проекти.
   "Погледни назад и се обърни назад, погледни себе си, не се страхувай, просто погледни себе си…"
   "Ken Hensley е вече част от България и издаването на тази книга на български език ще ни сближи още повече, защото е поредната възможност да се докоснем до гения и вътрешната светлина на един от най-големите творци в рок музиката".
   Георги Мархолев, музикант и лидер на група SUNRIZE

   Изданието е с меки корици, 288 страници с цветно приложение и цена 16 лв. Ето и корицата:


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".