Пълни подробности за новия албум на AC/DC "Power Up"

7 окт 2020, 11:47 ч. 1817 / 7 1
пред./следв.

   Броени часове след като AC/DC пуснаха онлайн първия сингъл от дългоочаквания си нов студиен албум "Power Up" - "Shot in the Dark", можем да ви съобщим и пълните детайли за предстоящия диск.

   Както знаете, творбата ще излезе на 13 ноември. Материалът е продуциран отново от Brendan O'Brien, а по-долу може да видите списъка с песните и обложката.

   Албумът ще се предлага в няколко формата - дигитален, CD, винил и делукс версии. Лимитираната версия представлява специален "Power Up" делукс бокс-сет, на който с едно натискане на бутона отстрани на кутията, неоновото лого на бандата се осветява и в същия момент се чува интрото на "Shot in the Dark" от вградена тонколонка. Кутията съдържа целия CD пакет, книга от 20 страници с ексклузивни снимки и USB зарядно, с което комплектът да може да бъде зареден.

   В записите участват: Angus Young - китари, Brian Johnson - вокали, Cliff Williams - бас, Phil Rudd - барабани и Stevie Young - ритъм китара. Траклистът е както следва:

01. Realize
02. Rejection
03. Shot In The Dark
04. Through The Mists Of Time
05. Kick You When You're Down
06. Witch's Spell
07. Demon Fire
08. Wild Reputation
09. No Man's Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

 

 

още за:

Ac/dc


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хикс 7.10.2020 18:17:55 отговори + 5 3
Замислям се за луксозното издание. Този албум вече може и да им е последен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".