Пълни подробности за новия албум на EVOCATION

2 фев 2017, 15:38 ч. 399 / 4 0
пред./следв.

   Новият албум на шведските детметъли EVOCATION ще се нарича "The Shadow Archetype" и ще се появи на пазара на 10 март чрез "Metal Blade Records" в различни формати. Според китариста Marko Palmen, в музикално отношение творбата е завръщане към корените с поглед в бъдещето. Като стил може да се определи като дет метъл с някои траш елементи. По-долу може да видите списъка с песни и обложката, както и да чуете първия сингъл, "Children of Stone", от предстоящия диск. Артуъркът е дело на Xaay (BEHEMOTH, NILE).


01. Into Ruins
02. Condemned to the Grave
03. Modus Operandi
04. Children of Stone 
05. The Coroner
06. The Shadow Archetype
07. Blind Obedience
08. Survival of the Sickest
09. Sulphur and Blood
10. Imperium Fall
11. Dark Day Sunrise

 

 

evocation-2017-the-shadow-archetype

още за:

Evocation


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".