Пълни подробности за новия албум на GLORYHAMMER

11 юни 2015, 20:11 ч. 656 / 4 1
пред./следв.

   В далечното бъдеще на година 1992... войната се завърна в Галактиката. Хиляда години са минали от времето, когато смелият герой Angus McFife победи злия чародей Zargothrax в битката при Dunfermline и затвори магьосника в затвор от замръзнал течен лед. Но сега култ на нечестиви магьосници на хаоса правят заговор да освободят своя тъмен господар от ледената му гробница и Zargothrax отново да връхлети срещу Вселената. Трагичната съдба на Галактическата империя на живота отново е поставена на карта...

   Могъщи войни на Галактиката. Днес GLORYHAMMER анонсират, че вторият им албум "Space 1992: Rise of the Chaos Wizards" ще връхлети срещу Вселената на 25 септември, 2015 след новата ера (от летоброенето на Dundee) чрез "Napalm Records". Албумът ще включва десет славни бойни химна, които проследяват легендите на Галактическата империя на живота.

01. Infernus Ad Astra
02. Rise of the Chaos Wizards
03. Legend of the Astral Hammer
04. Goblin King of the Darkstorm Galaxy
05. The Hollywood Hootsman
06. Victorious Eagle Warfare
07. Questlords of Inverness, Ride to the Galactic Fortress!
08. Universe on Fire
09. Heroes (of Dundee)
10. Apocalypse 1992

 

gloryhammer-2015-space_1992

 

още за:

Gloryhammer


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hammer 12.06.2015 23:45:49 отговори + 2 1
Албум на годината! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".