Пълни подробности за новия албум на LACUNA COIL

6 яну 2006, 08:26 ч. 79 / 2 0
пред./следв.
LACUNA COIL ще издадат новия си дългосвирещ албум "Karmacode" на 4 април чрез "Century Media Records". Продължението на "Comalies" е копродуцирано от Waldemar Sorychta и самата група в Германия, докато миксирането, дело на Ronald Prent (RAMMSTEIN, H.I.M., IRON MAIDEN) и мастерирането на Darcy Proper (STEELY DAN, PORCUPINE TREE, R.E.M.) са извършени в Белгия. Дизайнът на "Karmacode" е поверен на реномираното "Asterik Studio" (TRAPT, FUNERAL FOR A FRIEND, THE USED).
   Ето и списъкът на песните от предстоящия диск:
01. Fragile
02. To The Edge
03. Our Truth
04. Within Me
05. Devoted
06. You Create
07. What I See
08. Fragments Of Faith
09. Closer
10. In Visible Light
11. The Game
12. Without Fear
13. Enjoy The Silence
   Водещото парче от албума е "Our Truth" и то ще получи своята световна премиера на 10 януари, като част от саундтрака на филма "Underworld: Evolution". Заснет е и видеоклип към песента, чиито двама режисьори са работили с QUEENS OF THE STONE AGE, LINKIN PARK, DISTURBED, CHEVELLE, ATREYU, SHADOWS FALL и мн. др.
   През пролетта и остатъка от годината LACUNA COIL ще изнесат редица концерти в подкрепа на новия си албум.

още за:

Lacuna Coil


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".