Пълни подробности за новия албум на MONSTER MAGNET

12 дек 2017, 17:36 ч. 341 / 4 2
пред./следв.

   Американската стоунър рок група MONSTER MAGNET ще издаде новия си, 11-и студиен албум, озаглавен "Mindfucker", на 23 март чрез "Napalm Records". По-долу ще намерите списъка с песни и обложката на предстоящата творба. Лидерът на бандата Dave Wyndorf обещава на феновете, че чакането си е струвало и дискът ще намери достойно място в дискографията на MONSTER MAGNET.

01. Rocket Freak
02. Soul
03. Mindfucker
04. I'm God
05. Drowning
06. Ejection
07. Want Some
08. Brainwashed
09. All Day Midnight
10. When The Hammer Comes Down

 

още за:

Monster Magnet


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 12.12.2017 21:00:50 отговори + 3 0
Не очаквам нищо по-малко от як албум. От Dopes to Infinity насам, всички албуми са добри, дори ремиксираните Milking the Stars и Cobras and Fire са яки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 12.12.2017 18:18:48 отговори + 3 1
Излизам гол на покрива да вия към луната! Ауууу! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".