Пълни подробности за новия албум на MY DYING BRIDE "Feel The Misery"

25 юни 2015, 08:00 ч. 953 / 3 1
пред./следв.

   MY DYING BRIDE ще издадат новия си, 12-и дългосвирещ албум, озаглавен "Feel The Misery", на 18 септември чрез "Peaceville Records". Творбата отбелязва 25-годишния юбилей на бандата завръщането на оригиналния китарист Calvin Robertshaw. "Feel The Misery" ще се предлага в няколко различни формата и варианти, вкл. винил. Ето списъка с песни, по-долу виждате и обложката:

01. And My Father Left Forever
02. To Shiver In Empty Halls
03. A Cold New Curse
04. Feel The Misery
05. A Thorn Of Wisdom
06. I Celebrate Your Skin
07. I Almost Loved You
08. Within A Sleeping Forest

 

още за:

My Dying Bride


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


vlady 25.06.2015 11:02:33 отговори + 7 0
Обложката и заглавията са страхотни. Очертава се поредния стойностен албум на My Dying Bride. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".