Пълни подробности за новия албум на OPERATION: MINDCRIME

9 окт 2017, 18:16 ч. 542 / 3 3
пред./следв.

   Както ви съобщихме, OPERATION: MINDCRIME на Geoff Tate (екс-QUEENSRYCHE) ще издадат последния албум от трилогията си на 1 декември. Творбата ще носи заглавието "The New Reality" и ще завърши историята, започната с "The Key" (2015) и продължена с "Resurrection" (2016). В записите, освен певеца, участват и: Kelly Gray, John Moyer, Simon Wright, Scott Mercado, Scott Moughton, Brian Tichy и Mike Ferguson.

   Ето списъка с песни, по-долу ще намерите и обложката на бъдещия диск:

01. A Head Long Jump
02. Wake Me Up
03. It Was Always You
04. The Fear
05. Under Control
06. The New Reality
07. My Eyes
08. A Guitar In Church?
09. All For What?
10. The Wave
11. Tidal Change
12. The Same Old Story

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Куинсрайк фен 10.10.2017 13:40:59 отговори + 1 1
Разбира се, че всичко е въпрос на вкус, но на мен албумите на Джеф ми идват доста безидейни и пенсионерско "уморени". Липсва агресия и хъс, което беше и характерно за последните албуми на Куинсрайк с него. Тод може и да не е по-добър вокалист, но внесе онази свежест в групата, от която те отчаяно имаха нужда. Голям фен съм на Джеф, но определено мнението ми е, че той развали групата и трябваше да го махнат поне 10 г. по-рано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Куинсрайк фен 9.10.2017 20:44:31 отговори + 1 3
Това, което прави Джеф, определено не става... Тъжно, но е факт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Somebody 9.10.2017 21:01:41 + 2 1
Еми според мен даже е по-добър от куийнсрайк с Тод ,е все пак всеки си има лично мнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".