Пълни подробности за новия албум на RAMMSTEIN

9 сеп 2009, 08:20 ч. 436 / 10 42
пред./следв.
Коментарите около артуърка на предстоящия сингъл на RAMMSTEIN "Pussy" (виж) още не са стихнали, а немските индъстриъл метъли показаха обложката и разкриха заглавието и списъка с песни и на бъдещата си дългосвиреща творба. Тя ще се казва "Liebe ist für alle da" и ще излезе на 16 октомври в Германия. Миксирането и мастерирането са извършени от Jacob Hellner в Швеция. Ето траклиста, по-долу виждате и отново провокативната обложка:
01. Rammlied
02. Ich tu dir weh
03. Waidmanns Heil
04. Haifisch
05. B******
06. Frühling in Paris
07. Wiener Blut
08. Pussy
09. Liebe ist für alle da
10. Mehr
11. Roter Sand

още за:

Rammstein


Коментари   (42)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ravick 18.09.2009 15:22:55 отговори + 0 0
http://www.visit-x.net/rammstein/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 16.09.2009 19:53:17 отговори + 0 0
Ахахаха, marvina, тея коментари под новините за какво са, ако не да си споделят хората мненията? Ти щом си си самодостатъчна и не те интересува какво мислят другите много хубаво, но не всички са така и за някои в споделянето на мнения има смисъл.

ПП Никъде не съм казвал, че мнението ми е над тези над останалите, че моето тълкуване е най-правилно и т.н. Единственият тук, който се изразява сякаш смята, че неговото мнение е абсолютно си ти.

ППП Цитирането на латински сентенции и Волтер, както и слагането на сто препинателни знака след всяко изречение не придава тежест на "аргументите" ти.

ПППП Моя грешка, вярно никого не си напсувала на майка, само си казала тези, които не се кефят на Рамщайн да се е**т в г**а. Much better.
Между другото, щом Рамщайн за теб са религия, значи горното пожелание към хората, които не им се кефят си е чиста проба религиозна нетърпимост и фанатизъм. Браво, браво.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чарли Гарсия 16.09.2009 01:01:28 отговори + 0 0
Мила marvina! Не мислиш ли, че е много хубаво това, че тук си говорим за рок и метъл? Коментираме една обложка, която ОЧЕВИДНО предизвиква интерес! Не разбирам защо това те дразни!
Попе, кой допуска омърсяване с това, че коментира една добре направена обложка?
Не всичко е загубено, когато говорим..., marvina! )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dimmu 15.09.2009 23:24:15 отговори + 0 0
И аз мисля като popa има хора и хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popa 15.09.2009 20:07:03 отговори + 0 0
Помислете малко. Тук става въпрос на принципи и то такива, които явно повечето тук нямаме в така твърдост и решителност както Марвин. Знам, че за останалите тя звучи като фанатик, но ми кажете какво по-хубаво е да вярваш в чистотата на своята вяра в това в което се е превърнало в религия. Да всяка религия може да се тълкува, но тя не се изпразва от своето съдържание от това. Тя става даже и по-силна и достъпна и намира още повече почитатели. Не слушам Рамщайн с тази сила и чувство като някой от вас, но приемете, че има и такива хора които не допускат омърсяване на нещо наистина свято, което за вас е странно, защото не всеки път си миете ръцете когато излезете от тоалетната. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


marvina 15.09.2009 19:56:18 отговори + 0 0
Quand la populace se mele de raisonner,tout est perdut!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чарли Гарсия 15.09.2009 19:34:45 отговори + 0 0
Това последното беше от "поредния", специално за malvina.
".На света не му е нужно твоето или моето, или чието и да е било мнение...гледаш или слушаш даден продукт и попиваш...а не коментираш и не тълкуваш...!!!Разбираш ли ме правилно??? Или да ти го нарисувам???"
Нарисувай го!
Как ще нарисуваш желанието ни да коментираме това, което ни харесва или не ни харесва. Нали за това са тези форуми. В тях се ПИШЕ.
O sancta simplicitas!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.09.2009 19:23:13 отговори + 0 0
Errare humanum est...Amen! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

marvina 15.09.2009 16:11:17 отговори + 0 0
Поредния,който ама съвсем нищо не е разбрал!!! Ами този път ще бъда кратка и ясна!!! Понеже никой не разбира за кво иде реч,ще кажа само !!!
ODI PROFANUM VULGUS!!!
И понеже някой ще реши,че псувам отново ще преведа каквото казах !!!
НЕНАВИЖДАМ НЕПОСВЕТЕНАТА ТЪЛПА!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dimmu 15.09.2009 16:06:25 отговори + 0 0
Май popa ще да е прав-спорим за глупости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Чарли Гарсия 15.09.2009 15:57:49 отговори + 0 0
marvina, не си права, моето момиче! Я да погледнем какво казваш...аха - "...за мен тази група е религия!!! Подчертавам дебело РЕЛИГИЯ.." Религията никак не подлежи на тълкувания, а? )))
Та за обложката-коментираме я, защото ИМА КАКВО ДА СЕ КОМЕНТИРА. Не виждаш ли? Тя предизвиква интерес. Ясно? Ако не ти е интересно, не се включвай. Просто е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popa 15.09.2009 15:26:33 отговори + 0 0
И още нещо ...Ако ви интересува обложката на мен ми напомня един култов чешки соц. филм,,Адела още не е вечеряла,, в който едно цвете ядеше хора-може да го видите в ъгъла. Там тя ги лапаше цели и плюеше дрехите, а тук яде на порции. Просто вмъквам мнение с което се връщам в детството си и със спомена на социалистически филм на ужасите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

marvina 15.09.2009 15:26:04 отговори + 0 0
Canimus surdis!!! Аз наистина пея на глухи!!!Майко мила....Попе и ти ли бе Попе...аз не говоря за обложки бе,човече...не говоря за това кой какво иска да каже,а за това ,че всеки трябва да си го тълкува както иска сам за себе си,сам по себе си,сам извън себе си,ако щеш и да не занимава човечеството с глупости!!!Ако даден автор иска да каже нещо на хората,то той го казва,за да бъде разбран,защото иска да бъде чут,а не да го разнищват по форумите!!!Много ясно,че всеки има право на мнение,но въпроса е,кой ти го иска та го даваш!!! Схвана ли ме правилно??? Не става дума,че сульо и пульо няма право да коментира обложка на Rammstein...ИМА!!! Всеки има право!!! Въпросът е в това,че няма смисъл...!!! Аре със здраве!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popa 15.09.2009 14:43:21 отговори + 0 0
Абе що се не изтрепете за една обложка....Ми като излизи албума почвайте и по песните да се карате...текстовете да не пропуснете, о да и забравих може да не ви хареса и на миризма....дивотии я слушайте музика и се кефете и радвайте, че има такива групи. Хайде със здраве!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

marvina 15.09.2009 03:37:29 отговори + 0 0
10x, нинджоооо (+++) за подкрепата...!!!... не става дума за двубой на мнения... просто мразя да се изказват неподготвени и то не за кой да е,а за Rammstein!!! Ти и като художник и музикант,знам че знаеш аз за какво говоря...въпроса е,че другите не знаят ние за какво говориииииим!!! Canimus surdis!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


+++ 15.09.2009 01:16:26 отговори + 0 0
...Прочетох мненията и мисля че Мarvina е права защото обложката говори сама за себеси и няма никъв смисъл да се търси по вола теле...На един му прилича на Рембранд на дуг на друго ,,дали е с кафява риза или е със ситно каре..трети може да каже че това е натюрморт с тикви и пак ще е прав...А Аз бих казал че е по-важно какво ще има в албума под обложката.Също бих допълнил че обложката не е късен ренесанс а е соцреализъм като композиция и начин на рисуване въпреки идеята.В краина сметка това им е най-добрата обложка до сега ,дано имат и по добри!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

marvina 15.09.2009 00:42:57 отговори + 0 0
Рони,момчето ми или момичето ми... или каквото там си...ако за теб Rammstein е музика...за мен тази група е религия!!! Подчертавам дебело РЕЛИГИЯ...и ако имам въпроси ,то не ги търся като теб в другите, в обложки, в картини,в цвета на ризи и т.н.Каквото е искал да каже някой си с нещо си - го е казал...както си го тълкува еди кой си-да си го тълкува сам за себе си...не съм препсувала никого на майка...и ако греша моля те поправи ме и намери точно думата "майка" някъде в коментара ми!!! А що се отнася до агресията-то е защото именно ти и такива като теб изказват мнение...На света не му е нужно твоето или моето, или чието и да е било мнение...гледаш или слушаш даден продукт и попиваш...а не коментираш и не тълкуваш...!!!Разбираш ли ме правилно??? Или да ти го нарисувам??? Човек твори нещо,за да може всеки да си го тълкува както иска...и разликата между мен и теб е,че АЗ ИМАМ МНЕНИЕ,НО!!! има едно НО,аз не занимавам никого със себе си-нямам тая наглост!!! А ти,драги,си решил,че си свръх умен и имаш правото и възможността да го правиш!!!И с коментара си не засягам и не обиждам никого персонално!!!Запитай сам себе си защо именно ти се обиди от него!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 14.09.2009 16:09:20 отговори + 0 0
Коментирам именно защото се кефя на Рамщайн. Нещо, което ти явно не си в състояние да проумееш. Само не виждам защо е агресията - все едно ти като не ми се кефиш на постовете и аз да тръгна да те псувам на майка.
Като си се кефиш толкова на групата не се ли опитваш да си тълкуваш музиката, обложките им и пр.? Или явно просто ей така, сляпо и повърхностно си се радваш? Щом някой е изкоментирал нещо, значи има мнение. Ти ако нямаш мнение и не можеш да направиш оценка на това, което прави групата, как пък разбра, че Тил е гений? Или пък Рамщайн са гении, защото правят обложки, на които няма какво да им се коментира и с които нищо не искат да кажат? Рембранд, ризката и пр. нищо не значат, а на групата всичко ей така им е дошло свише, също без нищо да значи, то просто Е, просто е гениално и не подлежи на коментар?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

marvina 14.09.2009 02:22:15 отговори + 0 0
Хора...какво сте взели да тълкувате кой какво искал да каже с тая обложка...и ония Убавци...дето са седнали да обясняват,че били копирали Лайбах...какво сте седнали да разнищвате???Който не може да направи нищо-критикува!!! Рецензии...смяяяяяяяяяяяяяях...Аман от критики навсякъде...една снимка да види човек в нета...и веднага някой ще да я е изкометирал...Който се кефи на Rammstein-евала да си се кефи Линдеман е гений,жалко за който не го е разбрал досега....който не им се кефи-да се *** * ***а..и толкова..Седнали...ризката...Рембранд...Ала бала... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 14.09.2009 00:03:21 отговори + 0 0
Аз именно като визия имах предвид, че напомня на Рембранд. Иначе на обложката не мисля, че има какво толкова да й се тълкува, за мен тя си е един вид графичен вариант на името на албума. "Liebe ist für alle da" -> "Любовта е (там) за всички" - и както изглежда момичето (респективно любовта) е за всички и всички ще си хапнат :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WeltherrschafT 13.09.2009 13:53:56 отговори + 0 0
Oтдолу тия подобия на тикви точно в средата под момичето, дето са "полегнали" ми приличат на един хубав...зеленчуков х** с т***ци. Не знам, май прекалявам със супите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чарли Гарсия 11.09.2009 20:39:38 отговори + 0 0
Има общо с Рембранд, но само като визия.Според мен тук символиката е друга.Жената ще бъде консумирана.Наред със зеленчуците,виното и плодовете. Това с "консумацията" е двузначно. Идеята, която е заложена в тази картина, е интересна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 10.09.2009 23:37:46 отговори + 0 0
Хм, абе обложките на Tabula Rasa, Malediction и Interim наистина имат нещо общо с тая на Liebe Ist Für Alle Da

Иначе и на мен, както още някой спомена, първата ми асоциация беше урока по анатомия на Рембранд.

Ще ми е интересно по разни интервюта, мейкинги и пр. какво ще кажат Рамщайн за обложката
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.09.2009 22:44:19 отговори + 0 0
Визия, братле. Загледай обложките и стайлинга в периода Tabula Rasa. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 10.09.2009 20:07:04 отговори + 0 0
Хаха, то понеже в метъла хич няма просташки и вулгарни текстове. Едно е да си вулгарен, друго е да си бездарен, ето ти я разликата.

А Рамщайн ако заимстват от някоя група то това са Ди Крупс, въобще не виждам какво толкова са издоили от Лайбах. Нойбаутен пък какво общо имат? Сериозно, интересно ми е, вместо високомерна забележка наистина ще се радвам да прочета какво точно вземат Рамщайн от Айнщюрценде.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Frances 10.09.2009 18:34:03 отговори + 0 0
“You’ve got a pussy/I’ve got a dick/So what’s the problem?/Let’s do it quick!"
Тогава каква по дяволите е разликата между този текст и текстовете на тъпите чалгари и рапари ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

angreal 10.09.2009 03:49:37 отговори + 0 0
ех... "наивни човече",като почнете с такива високопарни изрази и направо ставате комични в очите на околните.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.09.2009 21:21:14 отговори + 0 0
Еми, радвай се на Рамщайн, наивни човече. Също си мисли, че слушаш нещо оригинално и новаторско. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.09.2009 19:46:13 отговори + 0 0
жалък ти е капацитета на мозъка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.09.2009 19:33:20 отговори + 0 0
Издоиха Лайбах и зацицаха Нойбаутен. Жалка история. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


metal-core 9.09.2009 14:37:58 отговори + 0 0
Нямам търпение да чуя албума!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 9.09.2009 13:46:30 отговори + 0 0
Припевът на сингъла гласи: “You’ve got a pussy/I’ve got a dick/So what’s the problem?/Let’s do it quick!” Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 9.09.2009 12:56:46 отговори + 0 0
Между другото, в terrorizer.com има превю на осем от песните (от близо месец вече), може да го добавите към новината, така подробностите за албума наистина ще са пълни

Ето линк - http://www.terrorizer.com/content/sneaky-listen-new-rammstein-album
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hyper 9.09.2009 12:50:13 отговори + 0 0
"Направена с майсторлък!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ostrogoth 9.09.2009 12:11:57 отговори + 0 0
:-)))) Вярно! Ризката на Тил е малко особена - хич не го бях забелязал! Просто по презумпция приех, че има нещо в заглавията :-))) А дали ще има представяне на албума в БГ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Чарли Гарсия 9.09.2009 11:49:49 отговори + 0 0
Интересна обложка. Като "Урок по анатомия на доктор Тулс" от Рембранд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 9.09.2009 11:41:31 отговори + 0 0
Няма нужда от клипове, за да разбереш посланията - стига да прочетеш текстовете им, въпреки че там в повечете случаи всичко е игра на думи... След четири години пауза, нещата си идват на мястото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 9.09.2009 11:39:33 отговори + 0 0
Всъщност имах предвид,Тил как е облечен,черно с червено на ръкавите(макар че прекалено преувеличено подобно тълкование),заглавията хич не ги видях какви са,но сега щом си казал,няма да споря я Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ostrogoth 9.09.2009 11:02:03 отговори + 0 0
То: borknagar - 2009-09-09 09:02:38
Ако визираш израза "Waidmanns Heil" не би трябвало да е заигравка с NS. А ако визираш "Frühling in Paris" или "Wiener Blut" - би могло да има много тълкувания :-))) Е, ще изчакаме да направят повечко клипове за новото албумче и тогава ше стане ясно за какво иде реч :-)))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maddog 9.09.2009 11:01:58 отговори + 0 0
а такаа!!! крайно време е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lamb of God 9.09.2009 10:37:01 отговори + 0 0
Страшна обложка! Все едно е рисувана от холандски майстор от XV - XVI в. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 9.09.2009 09:02:38 отговори + 0 0
Е пак подбъзикват с NS(и не само с нея)тематика,иначе е много хубава обложката,а като цяло не съм фен на групата,но ще чуя албума Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".