Пълни подробности за новия албум на SIXX: A.M.

21 фев 2011, 07:44 ч. 161 / 1 2
пред./следв.
Групата на басиста на MOTLEY CRUE Nikki Sixx - SIXX: A.M. ще издаде новия си албум "This Is Gonna Hurt" на 3 март. През април дискът ще бъде последван от новата книга на музиканта "This Is Gonna Hurt: Music, Photography And Life Through The Distorted Lens Of Nikki Sixx", продължение на бестселъра "The Heroin Diaries". Ето списъка с песни и обложката на предстоящата аудио-творба, за чието композиране и записи са помагали DJ Ashba (GUNS N' ROSES) и James Michael:
01. This Is Gonna Hurt
02. Lies of the Beautiful People
03. Are You With Me
04. Live Forever
05. Sure Feels Right
06. Deadlihood
07. Smile
08. Help Is On the Way
09. Oh My God
10. Goodbye My Friends
11. Skin

още за:

Sixx: A.m.Nikki Sixx


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


GlamFan 21.02.2011 11:52:07 отговори + 0 0
Lies of the Beautiful People е убийствено парче! Ако и останалите в албума са такива значи ще бъде дори по-добър от The Heroin Diaries Soundtrack! Nikki кърти отсекъде!
Bobby, за съжаление в БГ всичко различно от Металика и Пърпъл е табу...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 21.02.2011 10:55:22 отговори + 0 0
Съветвам всички, които не са чули The Heroin Diaries Soundtrack да го направят. Страхотен албум е. Много жалко че в България не можа да се прочуе тази група, както го направи на запад. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".