Пълни подробности за новия албум на TANZWUT

9 яну 2015, 21:33 ч. 406 / 1 0
пред./следв.

   Само половин година след предишния си албум "Eselsmesse", германската фолк-индъстриъл група TANZWUT пуска на пазара ново издание, със заглавие "Freitag Der 13." ("Петък 13-и"), чрез "AFM Records". В унисон с името си, новият албум ще излезе на 13 февруари, петък и ще съдържа 13 песни. Обложката е дело на Ingo Romling (ATROCITY, LEAVE’S EYES, OOMPH!, SALTATIO MORTIS) и също е "тематична" - изобразява зловеща черна котка. Мастерингът на албума е направен от Hans-Jorg Mauksch/"Pauler Acoustics" (SEX PISTOLS, MOTORHEAD, Bruce Springsteen, Jimi Hendrix). По-долу може да видите обложката и списъка с песни на "Freitag Der 13.", както и да гледате видеоклипа към едноименното парче.

    01. Brot und Spiele
    02. Bruder im Geiste
    03. Freitag der 13.
    04. Spielzeugland
    05. Die Zeit heilt alle Wunden
    06. Ohne Sunde
    07. Der Zeitdieb
    08. Niemals mehr
    09. Des Teufels Braut
    10. Vorbei ist vorbei
    11. Spiegelkabinett
    12. Bis der Morgen graut
    13. Wenn wir untergehen

 

 

tanzwut-2015-freitag-der-13

още за:

Tanzwut


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".