Пълни подробности за новия албум на VOLBEAT, гледайте видеото "Leviathan"

15 май 2019, 17:54 ч. 704 / 8 1
пред./следв.

   Датската хард рок/хеви метъл група VOLBEAT обяви, че ще издаде новия си, седми поред студиен албум на 2 август. Дискът е озаглавен "Rewind, Replay, Rebound" и ще се разпространява на музикалния пазар чрез "Republic Records".

   Творбата е продуцирана от Jacob Hansen и ко-продуцирна от Rob Caggiano и Michael Poulsen. Това ще бъде първия албум на групата с басиста Boye Larsen. Албумът включва редица гост-музиканти, някои от които са вокалистът на CLUTCH Neil Fallon и китаристът на EXODUS и SLAYER Gary Holt.

   По-долу може да видите траклиста и обложката на "Rewind, Replay, Rebound", както и да гледате официалния видеоклип към песента "Leviathan", която е част от предстоящото издание. Видеото е режисирано и продуцирано от Adam Rothlein и Ghost Atomic Pictures.

01. Last Day Under The Sun
02. Pelvis On Fire
03. Rewind The Exit
04. Die To Live (feat. Neil Fallon)
05. When We Were Kids
06. Sorry Sack of Bones
07. Cloud 9
08. Cheapside Sloggers
09. Maybe I Believe
10. Parasite
11. Leviathan
12. The Awakening of Bonnie Parker
13. The Everlasting
14. 7:24

още за:

Volbeat


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мрънкач 15.05.2019 18:12:07 отговори + 1 10
Ама че тъпа обложка. За момент се зарадвах че е излезнъл трейлър за новия сезон на Peaky Blinders преди да прочета заглавието. Кви са тия Фолбийт изобщо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".