Пълни подробности за предстоящия албум на EDENBRIDGE

23 апр 2013, 17:11 ч. 264 / 4 1
пред./следв.
Австрийските симфометъли EDENBRIDGE ще издадат новия си студиен албум "The Bonding" на 24 юни в по-голямата част от Европа чрез "SPV"/"Steamhammer". Творбата ще се предлага и като специално лимитирано издание с бонус диск. Ето списъка с песни, по-долу виждате и обложката:
01. Mystic River
02. Alight A New Tomorrow
03. Star-Crossed Dreamer
04. The Invisible Force
05. Into A Sea Of Souls
06. Far Out Of Reach
07. Shadows Of My Memory
08. Death Is Not The End
09. The Bonding
edenbridge - the bonding

още за:

Edenbridge


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ddd 23.04.2013 17:47:53 отговори + 0 0
интересна обложка....долу е фракталната структура (каквото горе такова и долу) на Вселената, а охлювата черупка символизира безкрайността Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".