Пълни подробности за предстоящия албум на ENSLAVED

7 авг 2017, 17:30 ч. 520 / 3 0
пред./следв.

   Норвежките прогресив-блекметъли ENSLAVED определиха "E" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 13 октомври чрез "Nuclear Blast". Материалът е вече записан, миксирането и мастерирането са поверени на Jens Bogren (SOILWORK, SEPULTURA, AVATARIUM).

   Това ще бъде 14-ия дългосвирещ диск на групата и музикантите заявяват, че с него ще започне нова ера в историята на групата. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката. Общото времетраене на осемте композиции в албума е над един час. През ноември и декември ENSLAVED потеглят на европейско турне за промоция на "E".

01. Storm Son
02. The River's Mouth
03. Sacred Horse
04. Axis Of The Worlds
05. Feathers Of Eolh
06. Hiindsiight
07. Djupet (Bonus)
08. What Else Is There? (Royksopp cover - Bonus)

 

още за:

Enslaved


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".