Пълни подробности за предстоящия албум на MASTODON, слушайте песента "Sultan's Curse"

26 яну 2017, 22:19 ч. 721 / 3 5
пред./следв.

   След поредица тийзъри MASTODON най-сетне разкриват пълните подробности за предстоящия си нов албум. Той ще носи заглавието "Emperor of Sand" и ще излезе на 31 март чрез "Reprise Records". Откъсът, пуснат на специален микросайт, е от откриващата песен "Sultan's Curse". Малко по-късно бандата пусна онлайн и цялото парче. Може да го чуете чрез плейъра по-долу. Продуцент е отново Brendan O'Brien, ето и пълния траклист и обложката:

01. Sultan's Curse
02. Show Yourself
03. Precious Stones
04. Steambreather
05. Roots Remain
06. Word To The Wise
07. Ancient Kingdom
08. Clandestiny
09. Andromeda
10. Scorpion Breath
11. Jaguar God

 

още за:

Mastodon


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Име или псевдоним (задълж 27.01.2017 20:11:42 отговори + 1 2
Blood Mountain е най-добър . Албумите преди него само загатват за потенциала на групата . С други думи не са нищо особено . С този албум те поставиха началото на един висок стандарт, който остана недостижим във всичко , което са издали оттогава насам . А що се отнася за новата песен , не изненадва с нищо и не предлага нищо ново . Дано другите не са като нея . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име и псевдоним (задължит 27.01.2017 11:14:45 отговори + 2 3
Първите два албума ще останат ненадминати.Не че другите са лоши,но....Този ще е като последния,нищо изненадващо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 27.01.2017 11:08:52 отговори + 3 2
Само на мен ли ми звучи като леко завръщане към звука на Crack the skye? Признавам, че "Ловецът" и "Слънцето" не ме грабнаха, но това ми звучи много интересно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 26.01.2017 22:30:56 отговори + 9 3
За толкова години не са се изложили нито веднъж, съмнявам се, че ще сега ще го направят. Очаквам един от албумите на годината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hail 27.01.2017 08:22:34 + 8 2
И аз!!!Заедно с новия Kreator ще са претенденти за албум на годината!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".