Пълни подробности за предстоящия албум на SUICIDE SILENCE

28 дек 2016, 08:08 ч. 661 / 3 1
пред./следв.

   Американската деткор банда SUICIDE SILENCE ще издаде новия си, едноименен албум на 24 февруари 2017 г. чрез "Nuclear Blast Entertainment". Дискът е продуциран от Ross Robinson (KORN, SLIPKNOT, LIMP BIZKIT, SEPULTURA) и миксиран от Joe Barresi (KYUSS, MELVINS, TOOL, QUEENS OF THE STONE AGE). Наскоро от групата разкриха, че в творбата ще има предимно чисти вокали. Това ще е втори запис с фронтмена Hernan "Eddie" Hermida. Ето списъка с песни, по-долу виждате и обложката:

01. Doris
02. Silence
03. Listen
04. Dying In A Red Room
05. Hold Me Up, Hold Me Down
06. Run
07. The Zero
08. Conformity
09. Don't Be Careful, You Might Hurt Yourself

 

още за:

Suicide Silence


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 28.12.2016 17:45:43 отговори + 0 2
Само на мен ли ми се привижда Васко (Азис) е в по-добра форма? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".