Пълни подробности за предстоящия албум на TAAKE

14 сеп 2011, 06:40 ч. 243 / 6 1
пред./следв.
Норвежките блекметъли TAAKE ще издадат новия си албум "Noregs Vaapen" на 1 ноември чрез "Candlelight Records". Дискът е продуциран от Bjornar E. Nilsen (DEAD TO THIS WORLD, THE BATALLION, HELHEIM, VULTURE INDUSTRIES) и в него участват именити гости като Nocturno Culto (DARKTHRONE), Attila Csihar (MAYHEM) и Demonaz (IMMORTAL). Ето списъка с песни и обложката:
01. Fra Vadested Til Vaandesmed
02. Orkan
03. Nordbundet
04. Du Ville Ville Vestland
05. Myr
06. Helvetesmakt
07. Dei Vil Alltid Klaga Og Kyta
Taake - Noregs Vaapen

още за:

Taake


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 14.09.2011 06:59:55 отговори + 0 0
Само в Северна Америка ще е от Candlelight Records, в Европа и другите части на света от други фирми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".