Пълноценен старт на секцията с интервюта на KATEHIZIS.COM

29 дек 2007, 14:14 ч. 273 / 6 4
пред./следв.
След първото интервю на "Metal Katehizis" със Звезди от АХАТ, което повечето от вас сигурно вече са прочели, за официалния старт на секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM пускаме още два "разпита", този път на чужди музиканти, гостували у нас през есента. Интервютата с AGATHODAIMON и Jack Owen (DEICIDE, екс-CANNIBAL CORPSE) са любезно предоставени от предаването по радио "Варна" "От Другата Страна", с което "Metal Katehizis" осъществява тясно сътрудничество, като и за в бъдеще ще ви представя в писмена форма най-интересните разговори от него.
   Спазвайки традицията винаги да сме по-напред и правим нещата по-добър от другите начин, въвеждаме практиката всяко едно интервю, освен като обикновена уебстраница, да бъде предоставяно и в завършен вид в PDF-формат (за него е необходим "Adobe Reader"). Така, освен че ще можете да прочетете всяко интервю по-лесно, ще можета да го запазите на компютъра си в пригледен вид, а също и да го разпечатате, ако ви е по-удобно.
   Това е и втората крачка от превръщането на "Metal Katehizis" в пълноценен уебзин, а в началото на 2008 г. може да очаквате и третата - пускането на секция "Статии". В първите дни на новата година там ще публикуваме обзорен материал за концертите на чужди групи и изпълнители в България през 2007 г. Засега, все още, сме заети с изброяването им... ;-)

   WE ROCK!!!


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CatherinaDeMedici 2.01.2008 16:22:29 отговори + 0 0
Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 30.12.2007 11:13:46 отговори + 0 0
Новата визия на сайта ще бъде факт около средата на февруари. Хубавите неща бавно стават ;-)

Уникалната функционалност на сайта ще се запази и дори ще се подобри :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foreigner 30.12.2007 00:03:43 отговори + 0 0
много си е яка визията, а на мен лично ми е страшно удобен, демек user friendly Да продължава да расте и да се обогатява!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.12.2007 20:40:52 отговори + 0 0
а кога и дали изобщо ще се появи нова визия на уебсайта? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".