PANICAN WHYASKER за първи път акустично на 13 февруари

8 фев 2011, 19:04 ч. 638 / 7 3
пред./следв.
PANICAN WHYASKER готвят изненадващ концерт. От близо месец групата репетира усилено за първот си изцяло акустично шоу. То ще се случи на 13 февруари в "Строежа", Студентски град като част от музикално-литературния фестивал "Sunday Art Report", инициаран от клуба, "Bushmills" и "Grolsch". PANICAN WHYASKER ще изпълнят песни от трите свои издадени албума "R'N'R Coma" (2000), "Digital Zombie" (2001), "Eastern European Monkeys" (2005), за всеки от които имат спечелени престижни награди, както и парчета от предстоящия четвърти диск. Самият концерт на PANICAN WHYASKER започва от 22:30 ч. Преди това - от 19:00 ч. - на сцената в "Строежа" ще се проведе Лига на разказвачите по тема "Любов и омраза", Lilly Of The West ще изпълнят традиционна ирландска и американска музика, а Милена Фучеджиева ще представи своята последна книга. Билети за предстоящото ново издание на "Sunday Art Report", включващо PANICAN WHYASKER Unplugged, са на разположение в мрежата на Ticketstream.bg и самия клуб. Цена им е повече от атрактивна - 7 лв. на предварителна продажба и 8 лв. на самата дата и на място.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Vik 9.02.2011 15:50:22 отговори + 0 0
PANICAN WKYASKER@@@!!!
какво пишете, редакторите??!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SuoMIhumPPa 9.02.2011 10:02:07 отговори + 0 0
НуфеЕЕееееееРРРррр! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.02.2011 09:25:44 отговори + 0 0
аааа, най-после Нуфриииииииииииииииииииииии - нашият ИДОЛ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".