Пънк концерт на НОВИ ЦВЕТЯ, РАЗВРАТ И ПОКВАРА и F.A.Y.D. на 9 юни в София

2 юни 2010, 20:00 ч. 254 / 3 1
пред./следв.
Най-старата българска пънк група НОВИ ЦВЕТЯ, заедно с младите пънк надежди РАЗВРАТ И ПОКВАРА и F.A.Y.D., ще забият на 9 юни 2010 в София. Мястото е рок бар "Fans", началният час - 20:00, а входът - 6 лева. Концертът е промоция на новия 4-way сплит "Local Punk For Global Chaos … in 2010", който включва записи на НОВИ ЦВЕТЯ, КОКОША ГЛАВА, баските KAOS KOOPERATIV и руснаците THE ПАУКИ.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


koki4 2.06.2010 22:26:25 отговори + 0 0
Браво, аз съм с големи очаквания за концерта... Особено от F.A.Y.D., които са новички в бранша... Евала Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".