Пънк празник с танци на пилон и безплатни прически - този четвъртък в "Rock It"

20 окт 2015, 19:03 ч. 929 / 1 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Датата е 22.10., мястото е Rock It, а поводът – пънк празник с любимите парчета на иконите в бранша - Green Day, The Offspring и Rancid, подбирани от Краси Москов (Z-Rock) & DJ Tony( RockAtive, Sugar DJs). Освен всичко най-добро от трите основни банди, няма да бъдат пропуснати и групи, като Bad Religion, NOFX, Pennywise, Less Than Jake, Rise Against, Anti Flag, Sublime, Smash Mouth и, разбира се, още много пънк и ска герои на нашето време.

Тематичен ще бъде и спектакълът, подготвен от момичетата от Sonya Pole Studio, които ще зарадват с танците си сетивата на гостите на рок бара в часовете около полунощ. Хореографията и визията са подготвени специално за конкретното събитие.
Ще има и предизвикателства за експериментаторите и купонджиите - безплатни пънк прически. Фризьорите от Национална школа по фризьорство ще направят на всеки желаещ гребен, стърчащи кичури или друг тип палав стайлинг за минути, с най-добрите професионални продукти за яка фиксация Nashi Style.

Вход: 5 лв.

Начало: 21:00 ч.

 

още за:

Rock It


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 21.10.2015 13:33:46 отговори + 3 0
Никакъв шанс при положение, че по същото време в Терминала ще се слушат Джони Кеш и Ник Кейв Да не говорим, че представата на ди джеите на Rock It за пънк са изключително нелепи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fuck IT! 20.10.2015 23:15:21 отговори + 5 1
Деа идиотското клубе... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пффф. .. 20.10.2015 22:46:17 отговори + 4 1
Икони??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamer 20.10.2015 22:31:48 отговори + 6 0
"Пънк...и танци на пилон" ??? Rock-It, за трепане сте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Алекс 20.10.2015 19:33:15 отговори + 13 1
В случая може да използвате думата 'пънк', само и единствено, ако тя бъде последваната от 'пародия'! И да, ако имахте макар и бегла представа за това що е то пънк и има ли почва у нас, не бихте вкарали горепосочената пошла и кичозна схема във въпросното мероприятие! Тази концепция може да напомня и предизвиква асоциации само и единствено с '14 години Планета ТВ' , но със сигурност не и с пънк-рока! Мерси! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Katz 20.10.2015 19:24:35 отговори + 11 1
Явно концертът на Митко Пайнера се е преместил в Rock It... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик (от стомана) 20.10.2015 19:16:41 отговори + 5 0
Нищо против Green Day, но това за мен никога не е било пънк. Нито Smash Mouth (тях ги знам главо от Шрек). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".