Пънкарите РАЗВРАТ И ПОКВАРА промотират новото си EP на живо

4 фев 2011, 18:15 ч. 337 / 2 2
пред./следв.
Пънк бандата РАЗВРАТ И ПОКВАРА ще представи на живо новото си EP "Задънената улица" на 13 февруари в рок бар "Fans", София. Към шоуто се присъединяват и НОВИ ЦВЕТЯ, както и една съвсем нова група - БОЛИ МЕ ФАРА. Концертът-промоция ще е с възрастово ограничение 18+, входът струва 6 лв., началото е от 19:00 ч. Ето и постера:

още за:

Razvrat I Pokvara
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


повече инфо 4.02.2011 19:12:41 отговори + 0 0
Задънената Улица е първото E.P. на формираната началото на 2008-а година в гр. София пънк група - Разврат И Поквара ( http://www.myspace.com/ripbg ). Самоиздадено на 18.12.2010г. E.P. диска включва 8 авторски + 1 кавър парчета и този концерт ще бъде официалната му промоция за гр. София. На концерта ще вземат участие още легендарната за България кюстендилска пънк група - Нови Цветя ( http://www.myspace.com/novicvetya ), която твори още от края на 70те и наскоро взеха участие в четворния сплит-диск с бандите: Кокоша Глава, The Pauki и Kaos Kooperativ. Подгряващи за вечерта и дебют на сцената ще направят новосформираната пънк банда от София - Б.М.Ф. (Боли Ме Фара), включваща членове от разпадналата се вече за жалост пънк банда - Крясък. Датата на концерта е 13ти Февруари (Неделя), клуба е рок бар Фенс в София, началото 19ч. (бъдете точни), а входа - 6лв. За съжаление концерта се налага да е 18+ поради нови закони. Носете си личните карти, че ще има проверка и няма да бъдат допускани лица под 18г. въпреки ранния час. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.02.2011 19:05:39 отговори + 0 0
рофлмао Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".