PAPA ROACH предлагат да продадат студиото си, за да съберат пари за нов албум

31 май 2016, 16:18 ч. 739 / 2 5
пред./следв.

   Калифорнийската банда PAPA ROACH стана поредната група, която стартира краудфъндинг кампания за предстоящия си нов албум. Музикантите предлагат най-различни пакети от 10 до... 600 000 долара. За втората сума предполагаемият ентусиаст/меценат ще получи не какво да е, а собственото студио на PAPA ROACH с цялото му имущество и съдържание. Предстои да разберем дали ще се намери купувач за тази оферта. Повече подробности ще намерите на този адрес.

   PAPA ROACH гостуваха за първи път в България на миналогодишното издание на бургаския фестивал "Summer Chaos".

 

още за:

Papa Roach


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 2.06.2016 12:42:27 отговори + 2 0
Просто явно "производствената" цена на студиото им е значително по-ниска и така биха го продали на сериозна печалба. Съмнявам се да разчитат реално някой да го купи за да си запишат албума, което прави заглавието малко подвеждащо. Иначе не мисля, че музиката ще загуби нещо ако просто продадат студиото и спрат да се занимават с музика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry chair 1.06.2016 10:06:02 отговори + 6 2
Усещам че зависят само и единствено от долните мнения за тях! Боже колко мъка и посредственост цари в БГ....!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Random 1.06.2016 09:27:26 отговори + 6 6
Ако може и апаратурата да си продадат и да се откажат от музиката- най-добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 31.05.2016 19:01:50 отговори + 5 14
Събират финанси за какво? За да реват колко нещастни са в поредния "метъл" албум? Поне да имаха някакъв талант (какъвто и да е талант). Емонца. Единствената им конкуренция по позьорщина са Limp Bizkit... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................. 1.06.2016 20:26:05 + 6 0
Само заучени мохабети и желание да се изявиш, видиш ли, колко си против "емонцата" и нео метъла. Това са мъже по на 40 и кусур години, не могат да бъдат "емонца". А това, че се гримират и имат глем прически, си е типично по американски му, за което пък к'во против може да имаш? В коментарите ти присъстват точно три вечно повтарящи се думи. Споко, никой няма да убедиш, че мнението ти отразява всемира. И аз предпочитам класическият метъл и рок, ама миналата година преди Godsmack, мога да ти кажа, че Papa-та се представиха на ниво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".