PARADISE LOST: "Следващият ни албум ще излезе през март 2012 г."

8 юли 2011, 14:43 ч. 262 / 6 4
пред./следв.
В току-що завършило телефонно интервю, китаристът и основен композитор на британските лидери на мрачния метъл PARADISE LOST, Greg Mackintosh, разкри, че групата вече работи по песните за следващия си албум. Записите за наследника на "Faith Divides Us - Death Unites Us" (2009), който, по думите на събеседника ни, се очертава "отново с тежки китари, но с по-изявено готик звучене", ще започнат в края на годината, а появата му ще стане факт през март 2012 г.
    Уви, PARADISE LOST няма да изпълнят песни от бъдещата си творба на предстоящия си концерт в рамките на "Kavarna Rock Fest 2011", чиито хедлайнъри ще бъдат през първата фестивална вечер (15 юли), но за сметка на това замислят да поднесат на публиката на стадион "Калиакра" селекция от най-знаковите песни от 12-те си студийни албума. Всички останали подробности ще узнаете от пълния текст на разговора ни с Greg, чието публикуване предстои в най-скоро време на KATEHIZIS.COM...


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.07.2011 16:50:30 отговори + 0 0
браво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cthulhu 9.07.2011 01:29:22 отговори + 0 0
..."отново с тежки китари, но с по-изявено готик звучене" звучи много добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 8.07.2011 17:07:51 отговори + 0 0
Да се наричат новите албуми на разни групи "наслиедник на [име на предишния албум]", винаги ми се е струвало тъпо а вече е и изтъркано Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.07.2011 16:58:07 отговори + 0 0
айде нема нужда да се пресилваме с това бързане ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".