"Park Rock Open Air" тази година ще бъде в Созопол

16 юли 2012, 21:41 ч. 304 / 5 6
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Здравейте приятели, Тази година сме в Созопол. Ето накаратко програмата по дни. На 19.07 започваме този епизод на "Парк рок" с ЕПИЗОД и техните стари яки песни, но и с новите им неща по текстове на Висоцки, Есенин и Пушкин.
   На 20.07 ще се потопим в мръснишки помисли и понапием с прекрасното ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ. А важното е да сте подпийнале...
   През август започваме с лирика и на 11.08 ще се чудим от къде ги вадят тези гласове Диомовите ПЕТ СЕЗОНА заедно с Ваня Костова и син в компания на Драго Драганов.
   На фаталния 13.08. по абсолютно доброволен и даже през сълзи от смях парите ще ни вземе не кой да е а самия Шкумбата с новото си почти двучасово музикално-артистично и танцувално шоу.
   За 17.08 сме оставили гръмотевичния КРОСФАЙЪР да разтресат театъра както те си умеят. 20ия ден от август е за "Ел Президенте Светльо Витков" и неговите момчета. В присъщия си шеговитосериозен тон, без грам цинизъм, той ще загрее ушите и подпали джапанките в компания на загорели в прекия преносен смисъл, плажуващи на сцената девойки.
   Точката на фестивалните дни на 21.08, ще сложи самия трубадур на СОЗОПОЛ покойния/мир на праха му/ Георги Минчев чрез устите, ушите и умовете на Васко Кръпката и бенд, Милена и великия Валди Тотев. Чрез техния трибют, ще се върнем 60те и 70те за да си припомним, че само една китара е достатъчна за да види човек смисъла на живота.

   За Ваше улеснение билети ще се продават от 05.7.2012г на сайта на www.ticketpro.bg и в големите търговски вериги ,както и самия ден на концерта на нарочна каса пред самия Летен Театър.

   Първоначално, както е традицията ще има промоционални билети, които ще струват по 5 интернетски лева. Всички останали ,закупени или по интернет ири от магазините ще са по 8 лева, а на място, в деня на представлението по 10 лв. Стейджбул, като заинтересувана страна в българското забавно творчество ще направи следното.

   Всяко дете родено преди 21.11.1998 може да закупи /или да му купят/ за себе си и един приятел или приятелка общо 2 билета с 40 процента отстъпка. Така на практика цяло четиричленно семейство може да дойде с 40 процента отстъпка.
   Ние ви очакваме
Park Rock Open Air

още за:

Park Rock Open Air


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пияна Вишна 18.07.2012 20:43:01 отговори + 0 0
Еднодневни билети очевидно има, а защо няма комбиниран билет, ЗАЩО? ...И какъв е тоя ми ти "фестивал", с по една група на вечер, и то не всяка вечер?! Организаторите в България не се научиха, че подреждането на няколко концерта в близки дни не правят един фестивал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destructor 18.07.2012 15:34:01 отговори + 0 0
зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 17.07.2012 15:07:16 отговори + 0 0
А еднодневни билети ?.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2012 11:38:02 отговори + 0 0
А блек? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 17.07.2012 08:51:02 отговори + 0 0
А къде са Конкурент? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Leprocy 16.07.2012 21:53:57 отговори + 0 0
Мда едно и също всяка година!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".