Парти по случай 20-годишнината на DIMMU BORGIR на 13 април в "The Black Lodge"

6 апр 2013, 13:46 ч. 148 / 3 8
пред./следв.
Официалният фен клуб "Dimmu Borgir Bulgaria" планира серия от тържества по случай 20-годишнината, която почитателите на "най-успешната блек метъл група в света" празнуват тази година.

   Първото събитие е на 13 април, в клуб "The Black Lodge", София, когато фенове от цялата страна ще се съберат на парти, за да се отдадат на страстта към любимата си група. Цяла нощ ще се слуша музика на DIMMU BORGIR, подкрепена от видео с най-незабравимите концерти и моменти от историята им. Ще бъде показан и богат архив от снимков материал, включващ кадри от личния архив на фен клуба, които не са публикувани до момента в публичното пространство.

   Клубът "Dimmu Borgir Bulgaria" е основан и функционира активно от паметното гостуване на групата в България, на фестивала "Trash Till Death" през 2009 г. в Каварна. Тогава групата – за последен път в най-добрия си състав до момента – прави един от концертите на живота си и прекарва цяла нощ в компанията на своите български почитатели. Само няколко дни по-късно основното ядро – Silenoz, Shagrath и Galder се разделя завинаги с двама от най-знаковите членове на DIMMU BORGIR - Vortex (бас) и Mustis (клавир).

   Към тези и много други паметни моменти, разказани с музика, видео и снимки, ще се върнат на 13 април, събота, присъстващите на партито в "The Black Lodge".
   Ще бъде отдадена почит и на производните на DIMMU BORGIR групи, всяка от които е оставила същата ярка следа в съвременната екстремна сцена: THE KOVENANT, OLD MAN’S CHILD, OV HELL, TROLL, SUSPERIA, CHROME DIVISION, BORKNAGAR, SUSPERIA и др.

   Събитието се провежда с приятелската подкрепа на "Metal Katehizis" и "Wizard".
dimmu borgir 20 years party
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.04.2013 21:34:24 отговори + 0 0
абе последния албум нещо странен, не ми допадна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.04.2013 10:31:14 отговори + 0 0
Има да чакаш :-P Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.04.2013 04:10:48 отговори + 0 0
Единственото Borgir парти на което бих отишъл ще е по случай разпадането им. То поне ще си заслужава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.04.2013 03:15:24 отговори + 0 0
DIMMU най-големите EVER!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.04.2013 00:22:18 отговори + 0 0
бургир! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.04.2013 23:38:16 отговори + 0 0
Супер не са най-успешната... там каквото пишеше.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sulfuras 6.04.2013 16:19:48 отговори + 0 0
ше има ли еднодневни билети и блек? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.04.2013 14:17:13 отговори + 0 0
Първото EP и първото, неремастерирано издание на For All Tid (No Colours) са велики.
Репетициите също. А Fimbulwinter е една от най-добрите норвежки групи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".