Парти за премиерата на албума "AC/DC Iron Man 2" на 8 май в София

3 май 2010, 13:10 ч. 338 / 7 0
пред./следв.
На 8 май (събота), само шест дни преди AC/DC да разтърсят България, "Virgina Records" и рок клуб "Angel Heart" ще представят на официално парти новия диск на австралийските титани - саундтрак към филма "Iron Man 2". По време на събитието, което музикално ще бъде ръководено от М.О.S. Krindo и V.T., албумът ще се продава на промоционална цена. На голяма видеостена ще се прожектират кадри от филма и концерти на рок легендите. Всички посетители ще имат шанс да спечелят чрез томбола: три компактдиска AC/DC "Iron Man 2" от "Virgina Records"/"Sony Music", както и билети за филма от разпространителите "Silverscreen". Началото е от 20:00 ч., входът ще струва 5 лв.

още за:

Ac/dcIron Man


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".