Първа песен и видео от ME AND THAT MAN - блус/кънтри/фолк проекта на Nergal

13 яну 2017, 18:24 ч. 1215 / 4 5
пред./следв.

   Фронтменът на BEHEMOTH Adam "Nergal" Darski най-сетне разкри повече от страничния си проект, по който работи от около две години. Музикалната му насока се описва като "блус, кънтри, фолк", а името на проекта е ME AND THAT MAN. По-долу ще намерите и официалния видеоклип към първата песен на MATM - "My Church Is Black". Ако името ви навява асоциации с екстремния стил на BEHEMOTH, не разчитайте на това. Парчето е много по-подходящо за фенове на Nick Cave, Tom Waits и Leonard Cohen.

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


the bad seeds 18.01.2017 10:25:48 отговори + 0 1
Копи/пейст Nick Cave... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 14.01.2017 12:17:13 отговори + 9 1
Според мен нито се прави на някакъв, нито пари му трябват. Най-голямата сводоба е да можеш да правиш това, което ти харесва и те вдъхновява без да те е грижа за мнението и очакванията на другите.
Според мен парчето е доста добро за стила, в който попада. Клипът съшо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

слабак 14.01.2017 11:14:41 отговори + 2 5
хубав клип,слаба ама много слаба песен и от към и идея и от към аранжимент.да си свири блека на какъв се прави,парички ли му трябват не знам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 13.01.2017 19:53:36 отговори + 3 6
И Нергаля го хвана кризата на средната възраст - запътил се е към категорията "знае как, ама не може", поне да позяпа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ломоносов 13.01.2017 18:29:54 отговори + 8 0
Така се прави. А не като Металика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".