Първи дати за "The Joshua Tree Tour 2017" на U2

9 яну 2017, 14:08 ч. 1316 / 4 3
пред./следв.

   Преди няколко дни ви съобщихме, че ирландските рок легенди U2 ще направят турне по повод 30-годишнината на класическия си албум "The Joshua Tree". Вече са ясни първите дати на обиколката. От 12 май до 1 юли Bono и компания ще бъдат в САЩ, а от 8 юли започва европейската част на турнето. Засега са обявени концерти във Великобритания, Германия, Италия, Испания, Ирландия, Франция, Холандия и Белгия. Вероятно предстои да бъдат добавени още дати.

 

още за:

U2


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 9.01.2017 14:30:46 отговори + 3 5
Разликата между U2 и групи като WASP,Accept и т.н. Едните не са идвали никога в БГ,другите са тук през 6 месеца.Оттам си правете сметка за статуса на една група като цяло.И тук не говорим за нова/модерна група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яско Хаяско 9.01.2017 14:38:28 + 5 0
Каква е връзката? Просто едните струват мноооого повече пари, изискват дооооста по - голямо пространство за провеждане на мероприятие (минимум стадион )), и т.н. и т.н. И най-вече някой организатор го е страх да затвори може би... 100 или 20 хиляди лева повече в организиране на едно единствено мероприятие и предпочита да играе на сигурно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач_2 9.01.2017 16:24:45 + 4 1
Ю2 струват над 2 милиона ... евро! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".