Първи концерт и три отпаднали банди в следващия епизод на "Голямото Rock Междучасие"

21 ное 2016, 13:56 ч. 1066 / 5 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Първият концерт на ученическите банди в „Голямото рок междучасие” предстои тази сряда (23-ти ноември) от 21:00 часа. Тринадесетте групи ще се изправят с равни шансове в своята решителна рок битка по БНТ1. В миналия епизод музикалният продуцент на шоуто Димитър Кърнев постави задача да се подготви кавър версия на класическа българска песен и предостави възможността участниците сами да изберат любимо парче.

Преди всяко изпълнение зрителите ще видят през каква подготовка преминават младите музиканти и колко усилия и концентрация са нужни за първия концерт на шоуто. Рок надпреварата ще бъде оспорвана, а залогът голям, защото след първия концерт ще отпаднат три банди.

Изпълненията на живо ще бъдат оценявани от четиричленно жури. В него се включи басистката на легендата Моби – Светлана Василева - Eliason. Тя е една от малкото българи със сериозен пробив в световния шоу бизнес. Освен действащ музикант, Светлана е преподавател и в два престижни музикални колежа - Institute of Contemporary Music Performance и London College of Music. В свои итервюта Моби е разказвал, че познава добре България, благодарение на нея, а зрителите на БНТ1 ще имат възможността да научат повече за таланта на Светлана Василева – Eliason само в „Голямото рок междучасие”.

Останалите трима журиращи бяха членове и в селекционната комисия – поп-културната икона Ивайло Нойзи Цветков, най-разпознаваемият тембър в българския музикален ефир – журналистът Васил Върбанов и фронтменът на едно от последните явления на българската сцена – Jeremy? - Ерсин Мустафов.

Авторитетното жури ще оценява участниците по обичайния за всяко българско училище начин – по шестобалната система. Три от конкуриращите се банди, които получат най-ниска обща оценка, ще трябва да си тръгнат още в сряда вечерта.

Гледайте „Голямото рок междучасие“ всяка сряда от 21:00 часа по БНТ1 и
на повторение в събота от 20:00 часа по БНТ HD!

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Misery 22.11.2016 15:12:45 отговори + 1 0
"Поп-културната икона Ивайло "Нойзи" Цветков" ???!!!???!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 22.11.2016 08:39:26 отговори + 0 0
Тук се е заформил разговор на интелигентна тема. Един пита късе може да се гледа онлайн предаване на БНТ. И получава изненадващия отговор, че на сайта на БНТ. Този, който се пише Ванко от Монтана, предполагам, че всъщност е прероденият Фридрих Ницше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 21.11.2016 15:55:44 отговори + 1 2
Имам два въпроса
До сега колко предавания са минали и къде мога да ги гледам на запис??.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 21.11.2016 17:13:58 + 1 0
1 Епизод има. Потърси страниата им във фейсбук мисля че там пускат записи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Монтата 21.11.2016 18:21:17 + 1 0
В сайта на БНТ.
http://imedia.bnt.bg/predavanyia/golyamoto-rock-mezhduchasie/golyamoto-rok-mezhduchasie-2
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 22.11.2016 00:53:23 + 1 0
Едно предаване имаше миналата сряда. Представиха 13-те групи. Както са ти казали - потърси сайта на БНТ. Предаванията са в сряда вечер след новините от 20 ч. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".