Първи новини за благотворителен мото-рок фестивал "Побит Камък 2016"

19 апр 2016, 17:22 ч. 1902 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Започна организацията за поредния голям, благотворителен фестивал - "Побит камък-2016" който ще се проведе в периода 8-10 юли на 20 км от София до с. Нови хан.

Първите групи които се записаха за участие във фестивала също са ясни, Това за сега са "Бандата на ПЕЦАТА", ОБРАТЕН ЕФЕКТ, VULGAR BULGAR - Tribute of PANTERA и КОНКУРЕНТ.
Списъка ще бъде допълнен до края на другия месец с още много от известните имена от Българската рок сцена.

Както стана ясно от рок партито провело се на 2-ри април, което мото клуб Калашниците организира, ще се съберат средства нужни за лечението на малкия Радослав, страдащ от детска церебрална парализа, за когото до момента бяха дарени 1000 лв. и крос тренажор за провеждане на рехабилитации в домашни условия.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".