Първи новини за феста "We Are Going to Мъглиж 2019"

25 апр 2019, 08:34 ч. 1734 / 6 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Известни са датите за “We Are Going To Мъглиж” 2019 и имената на първите участници!

Рок феста в Мъглиж и тази година обещава интересен и оригинален подбор от български рок изпълнители, като повечето банди ще се представят на феста с новите си лабуми.

Датите са 30 и 31 август.
Първите известни имена в програмата са SEVI и The A.X.E. Project.

SEVI са чести гости на рок феста в Мъглиж, те остават една от най-активните и неуморно творящи банди. Повода за поредното им гостуване в Мъглиж е представянето на излезлият на скоро трети поред албум “Follow Me” (ако не броим концертният “The other side of Sevi” от 2013).

Втората известна към момента банда The A.X.E. Project е група с много участия на големи сцени, както в България, така и в чужбина. На тях се падна честта за съпорт на Blind Guardian в София през 2011 година. Сега бандата готви нов албум. The A.X.E. Project ще гостува в Мъглиж и на клетският празник на 1 май, но репертоара ще бъде съобразен с тематикат на асъбитието и ще представи акустични версии на песни от старите им албуми основно с келтски мотиви.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тото 25.04.2019 13:32:35 отговори + 0 2
Да ней Цонкю пак там, да земи някой лев???
Загуби са нещо тоя човек, ей...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 25.04.2019 11:20:32 отговори + 4 0
Тия в Мъглиж преди да си пуснат пресрилийзите не ги ли прочитат, пляс-плюс пълно с грешки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 25.04.2019 11:35:12 + 1 0
Най-малкото нямат ли проверка на правописа в Уърд или с каквото ги пишат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 25.04.2019 09:50:41 отговори + 10 0
Още преди да отворя новината, бях сигурен, че са SEVI - аман от тия, бе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".