Първи новини за "ProgPower Europe 2009" и "Rock am Ring"/"Rock im Park"

21 дек 2008, 19:48 ч. 134 / 7 3
пред./следв.
Станаха известни първите подробности за още няколко големи европейски фестивали, които следим по-отблизо.
   Традиционният "ProgPower Europe" догодина ще се състои между 2-и и 4 октомври в Баарло Холандия. CLOUDSCAPE, SEVENTH WONDER и PROSPECT са първите потвърдени участници.
   Наскоро обединилите се и обявявани с общ лайнъп немски "Rock am Ring" и "Rock im Park" ще се състоят между 5-и и 7 юни, съответно на пистата "Нюрбургринг" и в самия Нюрнберг. По-долу виждате как изглежда списъкът с участници там към настоящия момент. Интересно е, че вече са продадени 20 000 билета за събитието, още преди да бъдат анонсирани никакви изпълнители.
BILLY TALENT
JAN DELAY & DISKO NO. 1
KETTCAR
KILLSWITCH ENGAGE
MANDO DIAO
PETER, BJORN & JOHN
PETER FOX
PLACEBO
POLARKREIS 18
SCOUTING FOR GIRLS
SLIPKNOT
THE KILIANS
THE KILLERS
THE KOOKS
THE SUBWAYS
TOMTE
TRIVIUM
VOLBEAT


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Varg Vikernes 22.12.2008 00:23:20 отговори + 0 0
Тая година народа в Германия се е чалнал по концерти. Не стига, че Metallica и ACDC се разпродадоха за 12-15 мин. ами сега и фестивалите. 20000 е нормално да са продадени, при положение, че за Wacken в петък тръгнаха последните 10000 билета (т.е. 70000 продадени) също без да е известен по-значим хедлайнер. Така, че бегом за билети, че не останаха ей :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.12.2008 21:49:12 отговори + 0 0
нали поканиха Мерилиънци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 21.12.2008 20:57:32 отговори + 0 0
Няма ли и тук някой да се сети да покани някои прогресари, стига с тоя хепи метъл вече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".