Първи подробности за италианския фестивал "Gods Of Metal"

19 яну 2009, 08:26 ч. 119 / 2 2
пред./следв.
Станаха известни първите подробности за традиционния италиански фестивал "Gods Of Metal". Той ще се проведе на 27-и и 28 юни и макар мястото му да не е обявено официално засега, то ще е най-вероятно близо до Милано. За първи път от 2001 г. насам на събитието ще има "двойна главна мега сцена", като всяка вечер ще свирят два кохедлайнъра. Като един от тях се спрягат HEAVEN AND HELL. Билетите за фестивала ще тръгнат в продажба скоро на цени 30 евро за един ден при покупка в първите 10 дни, а след това - 45 евро за ден и 75 евро за двата дни.

още за:

Gods Of Metal


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Raingod 19.01.2009 12:00:42 отговори + 0 0
Хм, явно го правят на различни места. 2005 и 2007 беше в Болоня и си помислих, че всяка година е там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raingod 19.01.2009 09:27:23 отговори + 0 0
Не е ли в Parco Nord - Болоня? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".