Първи трейлър за предстоящия албум на SONATA ARCTICA "Talviyo"

26 юли 2019, 15:45 ч. 780 / 6 0
пред./следв.

   SONATA ARCTICA ще издадат новия си, десети дългосвирещ студиен албум на 6 септември. Творбата е озаглавена "Talviyo" ("Зимна нощ"). Дискът е записан между септември 2018 и май 2019 г. в "Studio 57". Продуцент е Mikko Tegelman.

   По-долу може да гледате онлайн първия трейлър за бъдещия диск. Във видеото фронтменът Tony Kakko и китаристът Elias Viljanen коментират музикалната насока и продукцията на творбата.

   Както знаете, финландците ще гостуват в България два пъти тази година. Още следващия месец участват на третия ден на фестивала "Varna Rock Fest", който ще се проведе между 16 и 18 август на пристанището в морската ни столица (поръчай билет онлайн). През есента идват за хедлайнинг шоу в клуб "Music Jam" в София (поръчай билет от тук).

 

 

още за:

Sonata Arctica


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".