Първи видеоклип от VUUR - "My Champion - Berlin"

8 сеп 2017, 10:56 ч. 388 / 4 1
пред./следв.

   VUUR, новата група на холандската вокалистка Anneke van Giersbergen (THE GENTLE STORM, AGUA DE ANNIQUE, екс-THE GATHERING), ще издадат дебютния си албум на 20 октомври. Заглавието е "In This Moment We Are Free - Cities". Отделните песни в творбата ще бъдат посветени на градове в различни държави. По-долу може да гледате онлайн и първия официален видеоклип на VUUR. Той е към композицията "My Champion - Berlin".

 

 

още за:

Vuur


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Зъ! 8.09.2017 11:51:11 отговори + 0 0
Похвално е желанието на Анеке да направи нещо по-метъл и т.н. Това , което се е получило е крайно неубедително , за съжаление . В тази песен няма ясна мелодична линия, няма запомнящи се моменти . Китарите свирят едно, вокалите изпълняват съвсем друго . Дано все пак в албума нещата да са по-добре . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".