Първият албум на ЕР МАЛЪК излезе на CD!

29 ное 2005, 13:31 ч. 114 / 2 5
пред./следв.
Най-сетне култовият, легендарен, единствен по рода си и уникален първи албум на ЕР МАЛЪК, озаглавен просто "1" излезе на компактдиск. Нещо повече - той ще се разпространява от Музикална компания "Wizard" и ексклузивно чрез онлайн магазина на 'Про-Рок'. Можете да поръчате диска от тук.
   Изданието е в ограничен, ръчно номериран тираж, съдържа бонус парчета и е с обновен звук. Задължително за всеки ценител, фен на групата, а и изобщо на рока и метъла.

   Оригинално издаден през далечната 1992-а, тиражиран само на аудиокасети, след разпадането на ЕР МАЛЪК през 1995-96 г., "1" се превърна в изключително рядък и ценен запис. Същата бе съдбата и на втория и последен албум на ЕР МАЛЪК - "Лично". Той ще излезе на CD около Коледа и ще се разпространява по същия начин като "1".

   Със сигурност много почитатели на групата чакат този момент от години. Най-сетне той дойде!

още за:

Ер Малък


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 29.11.2005 19:26:13 отговори + 0 0
Отговарям на всички:



До Холандия да пратим можем, а ти имаш ли как да ни платиш преди това ;-) Няма да са малки и пощенските разходи...



Тиражът е ограничен до 500 бройки, като част от него е предварително заявена от най-различни места, така че в свободна продажба ще има чувствително по-малко. Колко точно, освен че не знам, не би било редно и да разкривам. Все пак, ако взимаш заплата в края на месеца - ще изтрае ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pitko 29.11.2005 18:42:49 отговори + 0 0
nai setne bravo lubo Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mad Hamish 29.11.2005 17:31:22 отговори + 0 0
Наистина това е прекрасен подарък за феновете на тази велика група и този епохален албум. А колко е ограничен тиражът? Ще изтрае ли до заплата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 29.11.2005 16:01:22 отговори + 0 0
а, до Холандия ще пратите ли едно копие?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eagle 29.11.2005 13:44:49 отговори + 0 0
А така! Ще ви пробвам магазина най-сетне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".