Първият сингъл от соло албума на Slash ще е песента с Ozzy Osbourne

11 ное 2009, 06:58 ч. 270 / 7 0
пред./следв.
Mistress Carrie от бостънското радио "WAAF" е имала шанса да чуе предварително голяма част от материала за предстоящия първи самостоятелен албум на Slash (VELVET REVOLVER/екс-GUNS N' ROSES). Едноименният диск се очаква през март, а първият сингъл от него трябва да се появи през януари 2010-а, като в него участва и легендарният Ozzy Osbourne. "Песента е страхотна, а текстът ще подлуди Axl и BLACK SABBATH!", разкрива Carrie. И изброява още гости в бъдещата творба, част от които бяха известни от по-рано, други - не: Chris Cornell, Kid Rock, M. Shadows, Fergie, Lemmy Kilmister, Iggy Pop, Alice Cooper, Flea, Duff McKagan, Myles Kennedy и Dave Grohl.
   Междувременно, от днес, 11 ноември, на музикалния пазав в Япония (уви, никъде другаде) бе издаден нов сингъл на Slash, чиято обложка виждате по-долу. Дискът включва две песни - чисто новата "Sahara", записана с помощта на Koshi Inaba от групата B’z, и нова версия на класиката на GUNS N' ROSES "Paradise City", увековечена с гласовете на Fergie от BLACK EYED PEAS и B Real и Sen Dog от CYPRESS HILL...

Sahara

още за:

Slash


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".