Първото издание на Националното рок училище завърши

14 юни 2006, 05:56 ч. 229 / 2 9
пред./следв.
Първото издание на така нареченото "Рок училище" (Национален фестивал на училищните рок и поп състави - Сливен 2006) е вече факт. Фестивалът се проведе между 9 и 11 юни в местността "Карандила" край гр. Сливен и бе под патронажа на кмета на града - г-н Йрдан Лечков и по инициатива на зам. кмета г-ца Офелия Кънева. Идеята на мероприятието е да се даде възможност за изява на голяма сцена и пред публика на музиканти и изпълнители в ученическа възраст на непрофесионално ниво. Повече подробности можете да видите тук. Ето и наградите:
I. Награда на Община Сливен (едногодишен договор за участие в мероприятия, включени в Културния календар на Община Сливен) - група AS I AM - гр. Ямбол, ГИЧЕ "В Карагьозов"
II. Награда на Stroeja.com и "Stain Studio" (звукозапис на песен, осъществен в "Stain Studio" - София) - група SHEMALE ZERO - гр. София, 113 СОУ "Сава Филаретов"
III. Награда на Младежки дом - Сливен (участие в Балкански младежки фестивал - Сандански 2006) - група АОРА - гр. Сливен, СХУ по ПИ "Д. Добрович"
Награда на Музикална къща "Фактор" за най-добър китарист - Анатоли Борисов, група АОРА - гр. Сливен.
   Песен на група АОРА можете да чуете в MP3-секцията на Pro-Rock.net.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Атанас 18.06.2006 12:48:07 отговори + 0 0
Абе хайде на бас,че ако ние от скоро стартиращото
аудио списание което има своя реклама в О.Ч.З и Тангра магазин, та ако ние бяхме се появили на този
конкурс с маски никой нямаше да ни одобри.Но иначе
нашето аудио списание ще излезе скоро.Това е списание
за тези които не могат,или не искат да четат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ted 14.06.2006 16:11:11 отговори + 0 0
Важното е какво казва... пък и се разчита значи няма проблем )))
Ч.Народа аз съм напълно съгласна с теб
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 14.06.2006 14:44:18 отговори + 0 0
Да, има правописни грешки в поста на "Човек от Народа", при това груби, дотук с обсъжданията им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ч. Народа 14.06.2006 14:27:21 отговори + 0 0
Че какво му е направописа бе АНОНИМКА ******! Всичко му е наред.******:=))))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.06.2006 14:13:53 отговори + 0 0
Не мога да ги разбера тия организатори!Уж фестивала беше за поп-рок групи, па всички наградени са далеч извън размките на тоя стил!Такива групи не трябваше да участват там!Имаше и много добри групи които свиреха рок и никои не им обърна внимание!Все пак това е българщината Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 14.06.2006 14:13:17 отговори + 0 0
Човече от народа, хайде ако ще повеждаме младите към културата, първо да научим правописа, че иначе ще стане малко комично Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Човек от Народа 14.06.2006 14:08:18 отговори + 0 0
Е т'ва е само това да се чува само така.Започваме да учим младите в тази държава на рок култура браво.Подрастващите трябва от ранна фаза на своето дество да знаят,какво е това рок музика.Кой е Ози Озбърн,Дио,Гилън,Дейд Ковардейл и мн; др;А не да пеят по улиците,децките градини и училищата чалга мелодий с пошли и крайно просташки текстове.Рано или късно младото и подрастващо поколение на България ще смачка,смаже и разбие на пух и прах синдрома наречен "АЗИЗОВЩИНА".Братя българи да възстанем с огън и меч срещу пошлата чалга! Само така ще запазим душите си чисти и святи само така ще пребъде напред във вековете нашата родина БЪЛГАРИЯ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slipaway 14.06.2006 14:05:56 отговори + 0 0
Момчетата от Ямбол наистина заслужиха първото място....Shemale Zero бяха просто страхотни....AORA като група няма да ги коментирам ;] Иначе китариста им Анатоли също си заслужи наградата ;]] Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.06.2006 11:09:16 отговори + 0 0
Честито на печелившите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".