PAST REDEMPTION издават сингъла "Homicide"

15 юли 2016, 13:56 ч. 1282 / 8 3
пред./следв.

   Софийските дет метъл ветерани PAST REDEMPTION издават нов сингъл, наречен "Homicide". Продуцент е Васко Райков (ODD CREW), като песента е записана в периода март-май тази година.

   По време на записите бандата смени басиста си и привлече Светлин Христов (MASS GRAVE), който добавя и беквокали в записа.

   По-долу може да видите лайв видео на сингъла от провелия се през юни месец фест "Moshpit Massacre vol.5." с кадри на Нико Васев, пост-продукция от Алекс "Пандата" Василев (PAST REDEMPTION). Песента ще бъде част от предстоящия да бъде записан пети студиен албум на бандата - "Final Redemption".

 

 

past redemption

още за:

Past Redemption


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


**** деи 15.07.2016 16:57:14 отговори + 4 2
Това ли е последния състав, на снимката? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 16.07.2016 12:41:35 + 2 1
На кой му дреме? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз 17.07.2016 18:34:47 + 0 1
Като гледам е оправено. Нещо друго за хейт намери ли днес? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".