Paul Di'Anno би участвал в събиране на тримата вокалисти на IRON MAIDEN

4 сеп 2017, 16:48 ч. 2511 / 7 6
пред./следв.

   В скорошно интервю за "The Metal Voice" бившият вокалист на IRON MAIDEN Paul Di'Anno отговаря на въпроса дали би участвал в събиране на всичките трима певци, с които "Девиците" имат издадени албум. Освен него това са Blaze Bayley и Bruce Dickinson, като последният е и понастоящем в състава на бандата.

   "Да, ако от това ще излезе нещо добро, разбира се, бих участвал", казва Paul, "Ще бъде чудесно да видя всички момчета отново".

   Освен това, Di'Anno говори подробно и за здравословното си състояние. Той има проблеми с колената си и абцес в гръдния кош. Това е наложило дълъг престой в болница, а и предстои евентуална подмяна на колянна става. Певецът споделя, че е намерил "доста евтин" вариант за последното - 86 000 паунда. Когато разреши проблема с краката си, Paul ще обърне внимание и на зъбите си, които има опасност да изпадат. 

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


vlady 5.09.2017 17:44:40 отговори + 5 2
Paul Di Anno има сериозни проблеми с вокалите особено на живо. По-добре да се погрижи за здравето си вместо да се излага. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 5.09.2017 09:17:34 отговори + 5 4
Дано това никога не се случи!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hahaha 5.09.2017 07:49:51 отговори + 7 3
Иска му се ама няма! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но Красив! 4.09.2017 19:08:30 отговори + 8 4
IF THE PRICE IS RIGHT Пол за кинти всичко би сторил. Трябва с Джийн Симънс да се съберат в някоя групичка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 4.09.2017 18:37:22 отговори + 7 4
Пол вече изобщо не може да пее. Няма смисъл, само ще крещи и ще бъде болезнено за слушане
А Блейз все още може да пее добре !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


никой 4.09.2017 17:36:08 отговори + 11 5
Както върви събирането ще е, ако другите двама му отидат на гости в старческия дом Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".