Paul Di'Anno има проблеми с белите дробове, лимфните възли и краката си

17 май 2016, 16:02 ч. 894 / 3 3
пред./следв.

   ARCHITECTS OF CHAOZ, настоящата банда на бившия вокалист на IRON MAIDEN Paul Di'Anno, съобщи повече информация за здравословното му състояние. Както писахме, певецът е бил хоспитализиран за изследвания, което налага отмяна на планираните концерти и турнета на групата.

   Все още на Di'Anno не е поставена окончателна диагноза, но е установено, че има "сянка" на белите дробове, проблеми с лимфните възли и артритни прояви на двата крака. Всичко това налага по-дългия му престой в болница и той скоро няма да се върне на сцената.

 

още за:

Paul Di'anno


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


изрода 18.05.2016 01:05:34 отговори + 4 0
ДЕЙДА И РАКА МУ ДЕЙБА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 17.05.2016 16:47:07 отговори + 5 0
Дано се оправи човекът... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................. 17.05.2016 17:31:28 + 4 0
Дано, ама "сянка" на белите дробове, лимфни възли.... Тука ми се струва, че е замесен ракът. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".