Paul Di'Anno записва дебютен албум с WARHORSE

20 дек 2022, 08:00 ч. 564 / 10 4
пред./следв.

   Бившият вокалист на IRON MAIDEN Paul Di'Anno се намира в Сплит, Хърватска, където записва дебютен албум с новия си проект WARHORSE.

   Певецът създаде групата по-рано през тази година с местните китаристи Hrvoje Madiraca и Ante "Pupi" Pupacic, докато беше на лечение в Загреб. Сега Di'Anno кара курс физиотерапия, като едновременно с това работи и по бъдещата творба на проекта. Ще участват и гост-музиканти, чиито имена засега не се съобщават. Вокалистът ще остане в Хърватска до средата на януари 2023 г., след което ще се върне закратко в Англия преди да потегли на турне в Латинска Америка.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хърватия 21.12.2022 12:19:27 отговори + 0 0
На книжовен български език се пише Хърватия. Хърватска е на хърватски език Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 21.12.2022 13:17:08 + 0 0
Допустими са и двете. Все едно да кажем, че преди скорошната промяна Холандия е била Холандия, но не и Нидерландия.
Много думи, вкл. имена, имат дублетни форми
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 21.12.2022 14:26:19 + 0 0
Да бяхте забелязали истинската граматическа грешка, която най-вероятно е допусната неволно, а именно - "... закратко" в Англия!
Предлогът не трябва да е залепен за наречието, нали така?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 21.12.2022 14:41:50 + 0 0
Добре, забелязахме я. И сега какво? Няма да можем да спим, няма да празнуваме Коледа и Нова година, направо да закриваме сайта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".