Paul Gilbert издава нов албум през май, вижте видеото "Havin' It"

21 мар 2019, 06:21 ч. 590 / 7 1
пред./следв.

   Китаристът на MR. BIG и RACER X Paul Gilbert ще издаде новия си самостоятелен албум, озаглавен "Behold Electric Guitar", на 17 май чрез "Music Theories".

   Творбата е записана с музиканти от района на Портланд, където е новият дом на музиканта. Това са Brian Foxworth (ударни), Asher Fulero (клавишни) и бас легендата от Ню Орлийнс Roland Guerin.

   По-долу ще намерите списъка с песни, обложката, като и официален видеоклип към първия сингъл и откриващо парче от диска "Havin' It". Траклистът е както следва:

01. Havin' It
02. I Own A Building
03. Everywhere That Mary Went
04. Love Is The Saddest Thing
05. Sir, You Need To Calm Down
06. Let That Battery Die
07. Blues For Rabbit
08. Every Snare Drum
09. A Snake Just Bit My Toe
10. I Love My Lawnmower
11. A Herd Of Turtles
12. Things Can Walk To You

 

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shredder 21.03.2019 13:49:35 отговори + 0 0
Най-големият! Кара китарата да говори... и той като Стив Вай, но с повече груув! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".