Paul Gilbert с нов концерт в България на 1 април

22 яну 2013, 10:23 ч. 288 / 5 2
пред./следв.
"Sofia Live Club" разпространиха следното съобщение:

   Не, не е първоаприлска шега, Пол Гилбърт пристига отново в България, в София Лайв Клуб, на 1 април, 20.00 часа!

   От платинени албумни продажби и успехи в класациите като един от основателите на MR. BIG, до удивляване на китарните общности с нови нива на свирепа китарна техника с едни от пионерите в бързата китарна музика RACER X, до изследване на пънк, поп, класическа музика, блус, джаз и прогресив инструментални стилове в соловата си кариера, Пол Гилбърт е записал огромно количество изпълнения на китара, и всичко това, докато обикаля земното кълбо и свири пред разпродадени арени, от Япония до Джакарта.

   Стилът на Пол се отличава с рядката комбинация от прецизност, изобретателсност и мощ, балансирани с неговото чувство за хумор и непокварна любов към музиката.

   Като допълнение към соловите си турнета, Пол също обикаля света с G3 – проектът на Джо Сатриани, изпълнява множество трибютни концерти с легендарния барабанист Майк Портной, и също така е участник в създаването на китарите Ibanez PGM и Fireman.

   Още на 18, Пол става най-младият преподавател в Hollywood's Guitar Institute of Technology, и въпреки заетостта си все още намира време да преподава там, както и в онлайн училището Rock Guitar School for Artist works. Неизморим и творчески настроен, музикантът намира време да пише, да споделя тънкости и новости от музикалния свят в редица списания по цял свят.

   "Vibrato" е най-новият албум в соловата кариера на Пол Гилбърт. Албумът получава призвания не само от музикални списания за китаристи, но и от такива за барабанисти, а именно благодарение и на участието на Томас Ланг.

   За турнето през 2013 година, Пол води със себе си - басиста Kelly LeMieux и кибордиста Еми Гилбърт. Самият той казва: "Това е същата банда, с която записахме студийните тракова за най-новия ми албум. Получи се страхотна химия между нас в студиото, но още по-вълнуващо ще е да ни чуете на живо! Всички музиканти от бандата са на световно ниво, а и вокалните хармонии звучат прекрасно. Разбира се, ще свирим много песни от новия албум, но също ще прибавим и някои от по-старите ни хитове“.

   Пол вече има зад гърба си три обширни европейски солови турнета, а към тях прибавяме и скорошното турне на MR.BIG през 2011.

   С нетърпение очаква срещата си с българската публика и обещава много музикални изненади!

   Билети [поръчай онлайн]: на предварителна продажбва в мрежата на eventim.bg 20 лева, на място 30 лева.
Paul Gilbert


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ГНР 22.01.2013 23:02:06 отговори + 0 0
Ходих и на двата концерта на MR.BIG! Предпочитам да дойдат пак цялата група, а не един по един! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.01.2013 11:06:32 отговори + 0 0
тва сега шега ли е ? На 1-ви април да не се каже, че няма такова нещо хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".